Welkom bij Salsabil Travel!

Hotels

U heeft uw bestemming al gekozen, maar bent nog op zoek naar een hotel? Of wilt u de ideale verblijfplaats voor uw vakantie? Salsabil Travel biedt een uitgebreide keuze aan allerlei hotels en appartementen over de hele wereld. Van luxe all-inclusive 5-sterren hotels tot betaalbare en toch leuke accommodaties.

Maak uw eigen reis geheel compleet met een aangename overnachting naar uw keuze. Kies uw eigen faciliteiten samen zoals de ligging van het hotel, de heerlijke maaltijden (ontbijt, lunch & diner), uw fraaie uitzicht, een zwembad of privéstrand en nog veel meer!

Wilt u liever helemaal privé kunnen genieten van de reis? Niet overnachten in één of twee kamers, maar een heel appartement voor bijvoorbeeld u en uw gezin. Of wat dacht u van een ultraluxe resort met u en uw partner en alle vermakelijke voorzieningen erbij? Ook dit is allemaal mogelijk bij Salsabil Travel, waar voor een amusant verblijf wordt gezorgd met extra comfort. Maak het uzelf rooskleurig en laat ons de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten.

    MARRAKECH , Morocco
MARRAKECH , Morocco

           DUBAI, VAE
DUBAI, VAE

         IBIZA, Spain
IBIZA, Spain