Welkom bij Salsabil Travel!

Umrah

De Umrah (ook wel bekend als de Kleine Bedevaart) bestaat uit het uitvoeren van een aantal vrome rituelen in de Masdjid al-Haram in Mekka. Deze rituelen vormen ook een essentieel belang voor de Hadj. Men kan de Umrah vrijwillig op elk tijdstip van het jaar, en zoveel keren als men wenst, verrichten. 

Salsabil Travel is een erkende organisatie bij de ambassade van Saoedi-Arabië, bezit een eigen licentie en staat al jaren lang ingeschreven bij de ministerie van de Hadj & Umrah. Elk jaar wordt er bij ons de Umrah tijdens de schoolvakanties georganiseerd zodat ook de jeugd & gezinnen deze mooie en unieke reis kunnen beleven!

Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om vrijblijvend zelf (met familie bijv. of eigen groep) te gaan en daarvoor een mooi pakket samen te stellen betreft uw wensen en onze adviezen. Wij zijn zeer transparant en staan bekend vanwege onze liefdadigheid.  

De details voor de Umrah in de herfstvakantie 2024 volgen nog. Om alvast aan te melden of voor vragen, kunt u bellen, een mail sturen, het formulier invullen of langs komen op ons kantoor. Ook via onze Whatsapp +31104775614 zijn we te bereiken.

 

 Kinderen tussen de 2-11 jaar geldt een prijsvermindering van plusminus €100,- á €150,- en babies van 0 TOT 2 jaar geldt een totaaltarief van slechts €300,-

Voor meer vragen of info zijn we te bereiken op +31104775614 zowel telefonisch als via de Whatsapp!